Team Turf

Voor, tijdens en na de 9 maanden

Meer dan verloskundigen

Sinds 1981 staan wij klaar voor alle vrouwen in Veenendaal en omstreken. Of je nu een kinderwens hebt, in verwachting bent, gaat bevallen of behoefte hebt aan anticonceptie. Wij zijn er voor jou. 

In onze praktijk werken we met twee teams: Wol en Turf. Voor jou is het aantal verloskundigen dat je gaat zien hierdoor beperkt. Voor ons draagt het werken in een team bij aan een goede kwaliteit: meer expertise, we vullen elkaar aan en kunnen elkaar helpen waar nodig.

We zijn erg enthousiast over ons vak en vinden het bijzonder om jou en je eventuele partner door het traject van ‘zwanger naar moeder’ te mogen begeleiden. Ons doel is een veilige zwangerschap, bevalling en kraamtijd, waar je positief op terug kan kijken. Een goede start van het ouderschap!

Vrije teamkeuze, een laagdrempelige 24/7 bereikbaarheid, echoapparatuur op alle locaties en de mogelijkheid om mee te doen met Centering Pregnancy.
We vinden het belangrijk dat onze cliënten zich gehoord en op hun gemak voelen.

Team Wol

Voorlichting

Voor uitgebreide voorlichting bieden wij het Centering Pregnancy aan. Liever individueel? We maken graag extra tijd tijdens de reguliere controles én nodigen je uit voor onze info-avond.

Natuurlijk Proces

Wij zien het als onze taak het natuurlijke proces te bewaken. Hierbij zullen wij jou en je partner zoveel mogelijk voorbereiden op wat komen gaat.

Jouw keuze

Iedereen is uniek en mag op haar eigen manier bevallen. Thuis of in het ziekenhuis. Met of zonder pijnstilling. Wij geven informatie en ondersteuning, zodat jij jouw eigen keuzes kunt maken.

Samenwerken

Goede banden met de gynaecologen, verloskundigen en kinderartsen uit het Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en met de kraamcentra en collega verloskundigen uit de regio.

Voor vrouwen, door vrouwen

Bij je aanmelding word je ingedeeld in een team. Heb je een voorkeur? Geef het dan aan. Tijdens de zwangerschap leer je gedurende je afspraken de verloskundigen uit jouw team kennen. Wij ontmoeten jou graag!

Esther Methorst >

Verloskundige / TURF

Angela Hochstenbach >

Verloskundige / TURF

Loes Bisselink >

Verloskundige / TURF

Lisanne van Beek >

Verloskundige / TURF

Marijse Quartel >

Waarneemster / TURF

Janneke de Vrij >

Verloskundige / WOL

Ellen Verkerk >

Verloskundige / WOL

Elise Boere >

Verloskundige / WOL

Marianne Kraaij >

Verloskundige / WOL

Conny Livestro >

Waarneemster / WOL

Herma de Gooijer >

Praktijkmanager

Alie Priem >

Assistente

Vacature

Stagiair Verloskunde